Lajme

Ministri Kuçi: Profesionalizmi duhet të shkojë bashkë me përkushtimin dhe guximin qytetar

Lipjan, 31 Gusht 2015 - Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, i shoqëruar nga Peter Bach, Shef i Divizionit të Fuqizimit në EULEX-it, ka vizituar sot trajnimin për planifikim strategjikë të stafit menaxhues të SHKK-së.më shumë

Nuk do të tolerojmë toleruesit e shkeljeve të Ligjit

Prishtinë, 28 Gusht 2015 – Sot Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi i shoqëruar nga drejtuesit e Shërbimit Korrektues të Kosovës, vizituan Qendrën e Paraburgimit në Prizren.më shumë

Ministri Kuçi takoi Ambasadoren e re të Turqisë, Kivilicim Kiliç

Prishtinë, 27 Gusht 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadoren e re të Turqisë në Kosovë, znj. Kivilicim Kiliç.më shumë

Ministri Kuçi priti në takim Shefin e EULEX, Gabriele Meucci

Prishtinë, 26 Gusht 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Shefin e EULEX-it në Kosovë, Gabriele Meucci.më shumë

Anëtarësimi në UNESCO hap kyç drejt rritjes së bashkëpunimit me trupat e specializuara dhe Kombet e Bashkuara

Prishtinë, 25 Gusht 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim lamtumirës të dërguarin e posaçëm të Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK), z. Farid Zarif. më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 10

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: