Lajme

Takimi me Ministrin për Çështje Vendore të Shqipërisë, theksohet gatishmëria për thellim të bashkëpunimit

Prishtinë, 24 Prill 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur në takim Ministrin për Çështje Vendore të Shqipërisë, z. Bledi Çuçi, i cili u shoqërua nga Deputeti i Parlamentit të Shqipërisë, z. Bashkim Fino.më shumë

Ministri i Drejtësisë ka ndërmarrë masa për sqarimin e situatës rreth rastit lidhur në SHKK

Prishtinë, 24 Prill 2015 – Ministri i Drejtësisë, pas pranimit të informatave për rastin e djeshëm, lidhur me potencialisht mos-koordinimin dhe mos informimin e organeve gjyqësore nga Shërbimi Korrektues lidhur me rastin, ka kërkuar nga organet kompetente brenda Shërbimit Korrektues sqarimin e plotë të rrethanave të rastit. më shumë

Ministri Kuçi: Do të bëjmë ligje funksionale dhe me standarde për Kosovën

Prishtinë, 24 Prill 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Lëvizja “FOL” në të cilën u diskutua për temën “Konfiskimi i pasurisë në Kosovë, puna një vjeçare e institucioneve në Prishtinë”. më shumë

Ministri Kuçi: Kur kemi barazi gjinore, kemi shoqëri të barabartë

Prishtinë, 22 Prill 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Ministrinë e Drejtësisë në bashkëpunim me USAID, në të cilën është diskutuar për çështjet gjinore, pronësore dhe mundësitë ekonomike në Kosovë. Diskutimi është mbajtur në kuadër të programit për të Drejtat Pronësore, program që është dizajnuar për të përmirësuar regjimin e të drejtave pronësore, për të forcuar sundimin e ligjit dhe për të shtuar rritjen ekonomike dhe investimet në Kosovë.më shumë

Takimi me Van den Boogert, Ministri Kuçi: Bashkëpunimi me Komisionin Evropian tejet i rëndësishëm

Prishtinë, 22 Prill 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka pritur sot në takim përfaqësuesen nga Drejtoria e Përgjithshme për Zgjerim të Komisionit Evropian, znj. Cindy van den Boogert dhe Zëvendës Shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, z. Tomas Gnochi, me të cilët ka diskutuar për proceset e Integrimit Evropian.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 13

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: