Lajme

Kuçi dhe Fitou vlerësojnë lartë bashkëpunimin Kosovë-Francë

Prishtinë, 4 qershor 2012 – Bashkëpunimi i Republikës së Kosovës dhe Republikës së Francës është në nivelin më të lartë të mundshëm dhe ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen, u vlerësua në një takim të zhvilluar sot, në mes të Zëvendëskryeministri dhe Ministrit të Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi dhe Ambasadorit francez në Kosovë, Jean Francois Fitou.më shumë

previous

Lajmet 1-1 Nga 1

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO