Lajme

Ministrja Hoxha takoi ambasadoren e Finlandës, Znj. Huhtamaki

Prishtinë, 24 Tetor 2016 - Gatishmëri e avancimit të bashkëpunimit në drejtësi ndërmjet Kosovës dhe Finlandës. më shumë

Pesë persona me aftësi të kufizuar morën certifikata të praktikës

Prishtinë, 22 Tetor 2016 - Pas dhënies së certifikatave personave me aftësi të kufizuar, për kryerjen e praktikës në Ministrinë e Drejtësisë, ministrja Dhurata Hoxha, theksoi se përkushtimi dhe kujdesi i institucioneve ndaj personave me nevoja të veçanta është jo vetëm detyrim ligjor por edhe dëshmi e vullnetit, mundësisë dhe humanizmit tonë.më shumë

Ministrja Hoxha: Besimi në sistemin e drejtësisë nënkupton besim në shtetin tonë

Prishtinë, 21 Tetor 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha mori pjesë në solemnitetin e dhënies së certifikatave të provimit të jurisprudencës.më shumë

Ministrja Hoxha takoi ambasadorin e parë suedez, rezident në Kosovë, Henrik Nilsson

Prishtinë 20 Tetor, 2016 - Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha ka pritur në takim ambasadorin e parë të Mbretërisë së Suedisë, rezident në Kosovë, Henrik Nilsson.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 26

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO