Lajme

Koordinohen për “Dialogun e strukturuar për sundim të ligjit në Kosovë”

Prishtinë, 28 maj 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka mbledhur në një takim koordinues delegacionin e Kosovës, që me 30 Maj 2012, do të jenë në Bruksel ku do të fillojë “Dialogu i strukturuar për sundim të ligjit në Kosovë”, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Komisionit Evropian.më shumë

previous

Lajmet 1-1 Nga 1

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO