Lajme

Kuçi- Pavlova: Kosova dhe Bullgaria do të thellojnë bashkëpunimin

Prishtinë, 23 maj 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, i shoqëruar nga Ministrja për Zhvillim Rajonal në Republikën e Bullgarisë, Liljana Pavlova, Përfaqësuesi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Cristof Stock dhe Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar, kanë vizituar punimet që janë duke u bërë në ndërtimin e Pallatit të Drejtësisë.më shumë

Do të vazhdojë ndihma për AAPSK-së

Prishtinë, 23 maj 2012 – Me rastin e përfundimit të misionit të tij në Kosovë, Kryeshefi i Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar ose Konfiskuar, Rrahim Rama, ka pritur në takim lamtumirës, Këshilltarin e Lartë për Krime Ekonomike nga Departamenti i Thesarit amerikan - Zyra për Asistence Teknike, Robert Nied. më shumë

previous

Lajmet 1-2 Nga 2

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO