Lajme

Ulën tarifat kufitarë për qytetarët e Luginës së Preshevës

Prishtinë, 18 maj 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot u takua me Drejtorin e Bordit të Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Rrahim Pacolli, me të cilin diskutoi lidhur me lehtësimin e taksave kufitare për qytetarët e Luginës së Preshevës.më shumë

Kuçi: Pallati i Drejtësisë të përfundoi brenda afatit të paraparë

Prishtinë, 18 maj 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot u takua me Ministrin e Administratës Publikë, Mahir Yagcilar dhe përfaqësuesit e Komisionit Evropian, me qëllim të njoftimit me ecurit e punëve në ndërtimin e Pallatit të Drejtësisë. më shumë

previous

Lajmet 1-2 Nga 2

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO