Lajme

Ambasadorja Willems: Mbështetja e Mbretërisë së Holandës ka prioritet rendin dhe ligjin

Prishtinë, 7 Tetor 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim njoftues, Ambasadoren e re të Mbretërisë së Holandës në Kosovë, znj. Gerrie Willems. më shumë

Ministri Kuçi: Vendosni në bazë të ligjit dhe bindjeve tuaja dhe asnjë ndikim nga jashtë

Prishtinë, 5 tetor 2015 – në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot u certifikuan 69 kandidat të cilët kanë dhënë provimin e Jurisprudencës. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin edhe Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, znj. Arta Rama-Hajrizi, Kryetari për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës, z. Fejzullah Hasani, Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, z. Enver Peci dhe Kryeprokurori i Shtetit, z. Aleksandër Lumezi.më shumë

Ministri Kuçi takon Raportuesin për Kosovë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Agustin Conde

Prishtinë, 05 tetor 2015 –Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka takuar sot Raportuesin për Kosovë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Agustin Conde. më shumë

Po punojmë në kthimin e besimit të qytetarëve në drejtësi

Londër, 02 tetor 2015 – Me ftesë të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka vazhduar takimet me zyrtarë të lartë të këtij vendi.më shumë

Do ta fuqizojmë pavarësinë e prokurorëve dhe gjyqtarëve, por edhe diciplinimin e tyre

Londër, 02 tetor 2015 – Me ftesë të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi ka vazhduar takimet me zyrtarë të lartë të këtij vendi.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 7

next
Baza e tė dhėnave pėr Hartimin dhe Konsolidimin e Legjislacionit

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës , shtator 2015, të cilët në vitin 2014 janë mbet në riprovim

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës ,...më shumë

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës , shtator 2015

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës ,...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në: