Lajme

Ministri Kuçi takohet me homologun e tij gjerman

Berlin, 30 Qershor 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, gjatë vizitës zyrtare në Berlin, ka takuar sot homologun e tij gjerman, Ministrin e Drejtësisë të Republikës Federale të Gjermanisë, z. Heiko Mass. më shumë

Fuqizohen marrëdhëniet Kosovë – Gjermani në fushën e drejtësisë

Berlin, 29 Qershor 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, po qëndron në një vizitë dyditore në Republikën Federale të Gjermanisë, ku me të arritur në Berlin, është pritur nga Sekretari i Shtetit në Ministrinë e Drejtësisë, z. Christian Lange dhe përfaqësuesin nga Ministria e Punëve të Jashtme, z. Gotz Schmindt - Bremme.më shumë

Takimi me Ambasadorin e ri të Hungarisë, vlerësohet ecuria e bashkëpunimit

Prishtinë, 23 Qershor 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim, Ambasadorin e ri të Hungarisë, z. Laszlo Markusz, të cilin fillimisht e ka uruar për detyrën e re.më shumë

Kuçi: Konfiskimet e pronave në kohën e komunizmit dhe më herët do të kompensohen me ligj “Mbrojtja e jetës, lirisë dhe pronës janë detyra të institucioneve shtetërore”

Prishtinë, 22 Qershor 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Ministria e Drejtësisë në bashkëpunim me USAID-in, me rastin e fillimit të hartimit të Strategjisë Kombëtare për të Drejtat Pronësore, me ç’rast u diskutua për identifikimin e shtyllave tematike që përfshijnë një spektër të gjerë të sfidave lidhur me të drejtat pronësore.më shumë

Telegram përkujtimi i Ministrit Kuçi me rastin e shënimit të katër vjetorit të vdekjes së znj. Nekibe Kelmendi

Me rastin e shënimit të katër vjetorit të vdekjes së zonjës Nekibe Kelmendi, kujtojmë bashkëpunëtoren, kolegen, Deputeten, Ministren, veprimtaren e palodhur të çështjes së Kosovës, juristen e dalluar, e cila vendosi profesionin në shërbim të kauzës për liri dhe respekt të plotë të të drejtave të njeriut nga të gjithë, pa dallim.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 14

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Ministria e Drejtësisë në: