Lajme

Mbahet takimi i radhës i Këshillit Ndërministrorë për Integrime Evropiane

Prishtinë, 4 maj 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në takimin e radhës së Këshillit Ndërministrorë për Integrime Evropiane. më shumë

previous

Lajmet 1-1 Nga 1

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO