Lajme

Ministri Kuçi merr pjesë në pritjen Mbretërore të organizuar nga Mbretëresha Elizabeth II

Londër, 25 Shkurt 2015 –Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, gjatë qëndrimit të tij në Londër,  u takua me Mbretëreshën e Mbretërisë së Bashkuar, Elizabeth  II, gjatë një pritje Mbretërore të organizuar në Pallatin Mbretëror Buckingham, me rastin e Samitit Global për Drejtësi, që po mbahet këto ditë në Londër.më shumë

Ministri Kuçi në Samitin Global për Drejtësi, në mesin e përfaqësuesve të drejtësisë nga e tërë bota

Prishtinë, 23 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë Prof. Dr. Hajredin Kuçi, po merr pjesë në “Samitin Global për Drejtësi”, që po mbahet në Londër nën patronatin e Qeverisë Britanike, forum ky që ka sjellë në Londër më shumë se 2000 pjesëmarrës, ministra të drejtësisë, gjyqtarë, prokurorë, avokatë dhe figura eminente të drejtësisë nga e mbarë bota.më shumë

Njoftim

Prishtinë, 22 Shkurt 2015 - Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka udhëtuar sot për në Londër, ku me ftesën e Ministrit të Drejtësisë së Mbretërisë së Bashkuar, Lord Chris Grayling, do të merr pjesë në ”Samitin Global të Drejtësisë”. më shumë

I dërguari i posaçëm Gjerman për Ballkanin Perëndimor, Ambasadori Ernst Reichel, siguron autoritetet Kosovare në trajtimin e migrimit ilegal

I dërguari i posaçëm Gjerman për Ballkanin Perëndimor, Ambasadori Ernst Reichel, siguron autoritetet Kosovare në trajtimin e migrimit ilegal më shumë

Intensifikohen përpjekjet për anëtarësim me të drejta të plota në Iniciativën Rajonale Kundër Korrupsionit

Prishtinë, 20 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim kreun e Inciaitivës Rajonale Kundër Korrupsionit, (RAI), Davor Dubrovica. më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 12

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Ministria e Drejtësisë në: