Lajme

Hartimi i draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale, reflekton në vlerësimet e përgjithshme për procesin e Integrimit Evropian

Prishtinë, 05 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marr pjesё në punëtorinë e dytë me radhë për hartimin e draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale.më shumë

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ofron mbështetje në hartimin e strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale

Prishtinë, 3 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj sot është takuar me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, z. Enver Peci dhe Zëvendës kryesuesin e këtij Këshilli, z. Agim Maliqi. Në këtë takim ka marr pjesë edhe eksperti nga Projekti i Binjakëzimit i cili financohet nga Bashkimi Evropian “Fuqizimi i Shërbimit Korrektues dhe Sprovues në Kosovë” Dr. Peter Best.më shumë

Krijimi i parakushteve për ushtrimin e profesionit të avokatit në mënyrë të pavarur dhe profesionale, qenësore për funksionimin e drejtë të gjyqësorit

Prishtinë, 03 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot u takua me Kryetarin e Odës sё Avokatëve Z. Osman Havollin tё cilit i përcjelli urimet më të sinqerta me rastin e përzgjedhjes sё tij si Kryetar i Odës së Avokatëve të Republikës së Kosovës dhe njëkohësisht Ministri shprehu gatishmërinë për të vazhduar bashkëpunimin edhe me tutje me qëllim të forcimit edhe më tutje të sundimit të Rendit dhe Ligjit në Kosovë.më shumë

Inaugurohet Qendra e Paraburgimit në Gjilan

Gjilan, 2 Shkurt 2016 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka marrë pjesë nё ceremoninë e inaugurimit të Qendrës së Paraburgimit në Gjilan. Gjatë kësaj ceremonie, Ministri Kuçi tha se ky objekt që po përurohet sot është një nga më të mirët në kuptimin e infrastrukturës dhe kushteve për të drejtat e njeriut. Ai shtoi se pas ndërtimit të Burgut të Sigurisë së Lartë, Burgut për dëshmitarë të mbrojtur, shumë shpejt do ta kemi edhe Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë. më shumë

Telegram urimi nga Ministri Kuçi, me rastin e përzgjedhjes së, z. Osman Havolli, Kryetar i Odës së Avokatëve

I nderuar z. Havolli,Përmes kësaj letre dëshiroj të ju përcjell urimet e mia më të sinqerta me rastin e përzgjedhjes suaj në pozitën e Kryetarit të Odës së Avokatëve të Republikës së Kosovës. më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 5

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO