Lajme

Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ngushëllon Familjen e Akademik Pajazit Nushit

Me rastin e vdekje së Akademik Pajazit Nushit, më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Ministrisë së Drejtësisë, t’ju përcjell ngushëllimet më të thella dhe të shpreh ndjenjat më të larta të respektit për emrin, jetën dhe veprën e tij të pavdekshme.më shumë

Sqarim : Ligji për Gjykatën Speciale është hartuar dhe përkthyer nga Bashkimi Evropian

Prishtinë, 02 Shtator 2015 - Versioni përfundimtar i Ligjit për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar është hartuar, si dhe përkthyer ne shqip dhe serbisht, nga Bashkimi Evropian. më shumë

Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi takon Ambasadorin amerikan në Kosovë, Greg Delawie

Prishtinë, 1 Shtator 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e ri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie, i shoqëruar nga Drejtori i Misionit të USAID-it në Kosovë, James Hope.më shumë

previous

Lajmet 1-3 Nga 3

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Ministria e Drejtësisë në: