Lajme

Ministria e Drejtësisë ka formuar grupin punues për përgatitjen e dokumentit konceptual për fushën e konfiskimit të pasurisë së pajustifikueshme përkatësisht për fushën “anti-mafia”

Prishtinë, 20 Maj 2015 – Me qëllim të avancimit të legjislacionit sa i përket luftimit të korrupsionit dhe të krimit të organizuar, veçmas me qëllim të avancimit të bazës ligjore sa i përket konfiskimit të pasurisë së pajustifikueshme, Ministria e Drejtësisë ka themeluar grupin punues, i cili do të përgatisë dokumentin konceptual për fushën e pasurisë së pajustifikueshme përkatësisht fushën “anti-mafia”.më shumë

Nënshkruhet "Marrëveshja Kompakte" e dytë për ta përkrahur sundimin e ligjit në Kosovë

Prishtinë, 14 Maj 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, së bashku me Shefin e Misionit të EULEX në Kosovë, Gabriele Meucci, Shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Samuel Zbogar, Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Enver Peci, dhe Kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës, Aleksandër Lumezi, ka nënshkruar sot dokumentin e Marrëveshjes Kompakte të ripërtërirë në selinë e EULEX-it.më shumë

Takimi me Ambasadorin e Norvegjisë, vullnet i përbashkët për thellim të bashkëpunimit

Prishtinë, 12 Maj 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në takim Ambasadorin e Norvegjisë në Kosovës, z. Jan Braathu, me të cilin diskutuan për zhvillimet në fushën e drejtësisë, në veçanti për sundimin e rendit dhe ligjit në Kosovë.më shumë

Ministria e Drejtësisë ka finalizuar projektligjet e pakos së gjyqësorit, prokurorisë, si dhe projektligjin për kompensimin e viktimave të krimit, të cilat ndërlidhen me procesin e liberalizimit të vizave

Prishtinë, 6 Maj 2015 - Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot, me datë 06.05.2015 ka aprovuar pesë projektligje të cilat janë hartuar nga Ministria e Drejtësisë, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-224 për Këshillin Prokurorial të Kosovës, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-223 për Këshillin Gjyqësor të Kosovës, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-199 për Gjykatat, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr 03/L-225 për Prokurorin e Shtetit, si dhe Projektligjin për Kompensimin e viktimave të krimit.më shumë

Ministri Kuçi shpreh vullnetin e institucioneve të Kosovës për anëtarësim sa më të shpejtë në Këshillin e Evropës

Prishtinë, 5 Maj 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, priti sot në një takim Drejtoreshën e Zyrës së Këshillit të Evropës në Prishtinë, Isabelle Servoz-Gallucci, me të cilën ka biseduar për bashkëpunimin e Ministrisë së Drejtësisë dhe Qeverisë së Kosovës me Këshillin e Evropës dhe Zyrën e KE-së në Prishtinë.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 6

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në: