Lajme

Zyra Administrative dhe Ministria e Drejtësisë shprehin qëndrimet për bashkëpunim dhe koordinim me qëllim të transparencës dhe paanshmërisë

Prishtinë, 27 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, priti në takim informues Udhëheqësen e Zyrës Administrative të Dhomave të Specializuara, Dr.Fidelma Donlon, e shoqëruar nga udhëheqësi për Mbrojtje Juridike, David Hein. më shumë

Viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit në Kosovë, ndër prioritetet e Ministrisë së Drejtësisë

Prishtinë, 26 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim informues Prokuroren dhe Hetuesen për krime Ndërkombëtare dhe Dhunë Seksuale gjatë Konfliktit në kuadër të UN WOMEN, Maxine Markus, e shoqëruar nga Drejtoresha e Qendrës për Drejtësi dhe Përgjegjësi, Kathy Roberts. Ministrja Hoxha, falënderoi znj. Markus për punën e bërë deri tani, në përkrahje të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës, njёherit shfaqi përkushtimin për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit në mes këtyre dy institucioneve.më shumë

Kosova e përkushtuar në bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombëtar në luftën e ekstremizmit të dhunshëm  

New York, 20 Shtator - Në vazhdën e vizitës zyrtare në New York, Ministrja Dhurata Hoxha, zhvilloje një takim me Aleksander Zuev, Menaxher i Programit Global te UNDP për Parandalimin e Ekstremizmit te Dhunshëm. më shumë

Republika e Kroacisë e vendosur të përkrah Republikën e Kosovës drejt Integrimit në Bashkimin Evropian

Prishtinë, 16 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Ambasadoren Kroate në Kosovë, Marija Kapitanović, e shoqëruar nga Zëvendësambasadori dhe Sekretari i Dytë, përgjegjës për çështje politike, ekonomike dhe kulturore, Zlatko Vnučec. Ministrja Hoxha, falënderoi Ambasadoren Kapitanović, për bashkëpunimin dhe përkrahjen që ka ofruar Ambasada dhe shteti mik i Kroacisë në Kosovë, veçanërisht Ministrisë së Drejtësisë, me theks të veçantë në fushën e sundimit të rendit dhe ligjit.më shumë

Koordinimi dhe bashkëpunimi në sferën e infrastrukturës ligjore tejet i rëndësishëm në ngritjen e besimit të qytetarëve për sistemin e drejtësisë

Prishtinë, 16 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Shefen e re të Misionit të EULEX-it në Kosovë, Alexandra Papadopoulou e shoqëruar nga zëvendës shefi i Misionit, Bernd Thran dhe udhëheqësja e zyrës ndërlidhëse, Elaine Paplos. Ministrja Hoxha uroi znj. Papadopoulou për detyrën e re, njёherit shfaqi përkushtimin për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit në mes Ministrisë së Drejtësisë dhe Misionit të EULEX-it.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 13

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO