Lajme

Letër e Zëvendëskryeministrit dhe Ministër i Drejtësisë, Prof Dr. Hajredin Kuçi, drejtuar mediave

Duke shprehur keqardhjen për shqetësimin tuaj lidhur me nenet 37 dhe 38 të Kodit Penal dhe që një kod shumë modern ka rënë nën hijen e këtyre dy neneve, theksoj se kur kam nënshkruar heqjen e neneve 37 dhe 38 nga ky kod, e kam menduar këtë me bindje, pasi për mua rendi dhe ligji, mediat e lira dhe shoqëria civile, janë parametra të zhvillimit demokratik të vendit. më shumë

Dhanë betimin 39 noterët e parë të Republikës së Kosovës

Prishtinë, 27 prill 2012 – Në një ceremoni solemne të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, e në të cilën morenë pjesë Ministra, udhëheqës të institucioneve të drejtësisë, Ambasadorja e Zvicrës, krerët e Odes së Noterëve nga Shqipëria dhe Maqedonia, dhanë betimin 39 noterët e parë të Republikës së Kosovës.më shumë

Zëvendëskryeministri Kuçi u takua me homologun nga Maqedonia, Musa Xhaferi

Prishtinë, 26 prill 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot është takuar me Zëvendëskryeministrin e Republikës së Maqedonisë, Musa Xhaferi, me të cilin ka biseduar për zhvillimet politike në të dyja vendet.më shumë

Suedia mbështet aspiratën e Kosovës për integrim në BE

Prishtinë, 26 prill 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim Ambasadorin e Mbretërisë së Suedisë për Maqedoninë, Kosovën e Shqipërinë, Lars Wahlund. më shumë

Kuçi: MD-ja ka prioritet luftën kundër secilës formë të krimit të organizuar

Prishtinë, 26 prill 2012 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën “Projekti kundër krimit ekonomik në Kosovë”, e cila u organizua nga Këshilli i Evropës.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 25

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO