Lajme

Ministrja Dhurata Hoxha nënshkruan tri marrëveshje me Slloveninë

Lubjanë, 28 Tetor 2016 - Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, ka nënshkruar tri marrëveshje me Ministrin e Drejtësisë së Republikës së Sllovenisë, Goran Klemençiç, në lëmin e bashkëpunimit juridik ndërkombëtar.më shumë

Ministrja Dhurata Hoxha, në Slloveni zgjeron marrëdhëniet bilaterale

Prishtinë, 28 Tetor 2016 - Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, me ftesë të homologut slloven, Goran Klemençiç, sot gjendet për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë, me qëllim të zgjerimit të bashkëpunimit dypalësh.më shumë

Zëvendësministri Dushi: Ndërtimi i shtetit ligjor, kryesfidë për Institucionet e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 27 Tetor 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, z. Florian Dushi sot ka marr pjesë në tryezën me temën “Sektori i drejtësisë në Kosovë: Promovimi i bashkëpunimit në mes institucioneve të sektorit të drejtësisë” e organizuar nga Qendra për Hulumtim, Dokumentim dhe Publikim. më shumë

Ministrja Hoxha: Lufta e korrupsionit nuk është betejë e lehtë, por do ta fitojmë, për vete, gjeneratat që kontribuuan për neve dhe për fëmijët tanë

Prishtinë, 27 Tetor 2016 – Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha sot ka marr pjesë në tryezën e organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, me temën “Luftë për Luftën kundër Korrupsionit” e mbështetur nga Ambasada e Britanisë në Kosovë. më shumë

Ministrja Hoxha: Kosova do të punojë edhe më shumë në fuqizimin e të gjitha mekanizmave për të ndërtuar dhe mbrojtur demokracinë kushtetuese

Prishtinë, 27 Tetor 2016 – Në kuadër të shënimit të shtat vjetorit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, është organizuar konferenca me titull “Kontrolli incidental si mekanizëm Kushtetues në sigurimin e kushtetutshmërisë së ligjeve në vendet në tranzicion” në të cilën kanë marr pjesë edhe kryetarët e Gjykatave Kushtetuese nga Shqipëria dhe Maqedonia, gjyqtar të Gjykatave Kushtetuese nga Bullgaria, Turqia dhe Portugalia, si dhe ekspert të ndryshëm të Kushtetutës. Në këtë konferencë ka marr pjesë Ministrja e Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha e cila pasi që ka përshëndetur të pranishmit, ka falënderuar Kryetaren e Gjykatës znj. Arta Rama Hajrizi dhe e përgëzoj për angazhimin e saj në këtë institucion. më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 36

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO