Lajme

Bashkëpunimi me SHBA-në do të jetë i vazhdueshëm

Prishtinë, 26 Prill 2016 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka pritur në takim z. Ian Campbell, Zëvendës Drejtor për Evropën juglindore në Departamentin e Shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. më shumë

Forcimi i kapaciteteve të institucioneve të gjyqësorit, parakusht esencial dhe garantues i zhvillimit ekonomik

Prizren, 21 Prill 2016 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në ceremoninë e lansimit të Strategjisë Kombëtare për Zhvillim, takim i cili ka për qëllim shpalosjen e disa prej pikave kryesore që i përmban kjo strategji e koordinuar nga Zyra e Kryeministrit me pjesëmarrjen dhe kontributin e të gjithë Ministrive përkatëse por edhe institucioneve të tjera.më shumë

U mbajt takimi i rregullt ndërministror i Grupit Koordinues kundër dhunës nё Familje

Prishtinë, 18 Prill 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, njёherit Koordinatori Nacional kundër dhunës nё familje z. Lirak Çelaj, sot ka pritur nё takim grupin koordinues kundër dhunës nё familje.më shumë

Ministria e Drejtёsisё organizoi ceremoninë e ndarjes sё certifikatave tё provimit tё Jurisprudencёs

Prishtinë, 15 Prill 2016 – Sot, Ministria e Drejtёsisё ka organizuar ceremoninë e ndarjes sё certifikatave pёr kandidatёt tё cilёt kanё dhёnё provimin e Jurisprudencёs nё tё cilёn kanё marrё pjesё Ministri i Drejtёsisё, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, Kryeprokurori i Shtetit, z. Aleksandёr Lumezi, Kryetari i Komisionit për dhënien e provimit të Jurisprudencës, z. Fejzulla Hasani, Kryesuesi i KGJK, Nehat Idrizi si dhe Kryesuesi i KPK-së, Blerim Isufmë shumë

Përkushtimi nё hartimin e strategjisë, indeks shpresёdhёns nё parandalimin e dhunës nё familje

Prishtinë, 14 Prill 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, njёherit Koordinatori Nacional kundër Dhunës nё Familje, z. Lirak Çelaj, nё bashkëpunim me Agjencinë për Barazi Gjinore sot ka organizuar dëgjimin publik të Strategjisë Kombëtare dhe Planit të Veprimit kundër Dhunës në Familje 2016-2020.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 7

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO