Lajme

Në qershor fillon tranzicioni i EULEX-it

Bruksel, 29 mars 2012 - Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. dr. Hajredin Kuçi, Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi dhe Drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni po qëndrojnë për vizitë zyrtare në Bruksel, me ftesë të institucioneve të BE-së, ndërkaq sot janë takuar me Shefin e Operacioneve Civile të Komisionit Evropian...më shumë

Zëvendëskryeministri Kuçi dhe Ministri Rexhepi kanë udhëtuar për vizitë zyrtare në Bruksel

Prishtinë, 28 mars 2012 – Me ftesë të Shefit të Operacioneve Civile të Komisionit Evropian, Hansjorg Haber dhe Drejtorit të Drejtorisë për Menaxhim të Krizave dhe Planifikim, Walter Stevens, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi dhe Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, sot kanë udhëtuar për vizitë zyrtare në Bruksel.më shumë

Ministri Kuçi u takua me profesorët e Oxfordit, Shields dhe Pritchard

Prishtinë, 28 mars 2012 - Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim profesorët nga Universiteti i Oxfordit të Britanisë së Madhe, Derec Shields dhe Elenor Pritchard.më shumë

Ministri Kuçi dhe Kryeprokurori Schneider biseduan për thëllimin e bashkëpunimit në fushën e drejtësisë dhe sundimit të ligjit

Prishtinë, 28 mars 2012 - Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim një delegacion të Prokurorisë Publike të Mynihut (Landi i Bavarisë) të Gjermanisë, të kryesuar nga Dr. Ragnar Schneider, Kryeprokuror dhe Udhëheqës i Departamentit të Luftës kundër narkotikëve.më shumë

Ministri Kuçi dhe Jonston biseduan për Shërbimin Korrektues të Kosovës

Prishtinë, 27 mars 2012 - Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot është takuar me Stephen Jonston, Udhëheqës i Shërbimit Korrektues të EULEX-it, me të cilin ka biseduar për punët që po bëhen në qendrat korrektuese dhe të paraburgimit të Kosovës dhe për mundësin e ngritjes së kapaciteteve të këtyre qendrave.më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 21

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO