Shërbimi Sprovues i Kosovës SHSK - Zyra Qendrore e SHSK

Zyra Qendrore e Shërbimit Sprovues të Kosovës e përcjell dhe mbikëqyrë ligjshmërinë e punës dhe të veprimit të njësive organizative të Shërbimit Sprovues dhe të zyrave rajonale  sprovuese. Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Sprovues njëherit është edhe udhëheqës i Zyrës Qendrore të Shërbimit Sprovues.
Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Sprovues udhëheqë, drejton dhe kontrollon Shërbimin Sprovues dhe të gjitha çështjet lidhur me Shërbimin Sprovues.

Prof. Bajram Bujupi, Drejtor i Përgjithshëm i SHSK-së
Kontakti:
E-mail: [email protected];
Tel 038/200 18 321
Adresa:
Ministria e Drejtësisë
Ndërtesa e ish Rilindjes
Kati VI, Zyra 604
Prishtinë, Republika e Kosovës

Z. Arsim Zuka, Zëvëndësdrejtor i SHSK-së
Kontakti:
E-mail:[email protected];
Tel: 038/200 18 235

Merita Gashi, Asistente Ekzekutive
Kontakti:
Email: [email protected];
Tel: 038/200 18 317
Fax: 038/ 200 18 320 

Baza e tė dhėnave pėr Hartimin dhe Konsolidimin e Legjislacionit

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës , shtator 2015, të cilët në vitin 2014 janë mbet në riprovim

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës ,...më shumë

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës , shtator 2015

Lista e kandidatëve të cilët kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës ,...më shumë

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në: