Njoftime

NJOFTIM PËR MBAJTJEN E PROVIMT TË JURISPRUDENCËS, AFATI I QERSHORIT 2016

Njoftohen të gjithë kandidatët, se Provimi i Jurisprudencës me gojë, për afatin e qershorit, do të mbahet më 16 dhe 17 korrik 2016 në Amfiteatrin e Madh, ndërtesa e re e Qeverisë (Ish-ndërtesa e Rilindjes), duke filluar nga ora 10:00 më shumë

Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës me shkrim në afatin e Qershorit 2016

Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar Provimin e Jurisprudencës me shkrim në afatin e Qershorit 2016më shumë

Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar Provimin për Përmbarues Privat me shkrim në afatin e Qershorit 2016

Lista e kandidatëve të cilët e kanë kaluar Provimin për Përmbarues Privat me shkrim në afatin e Qershorit 2016më shumë

NJOFTIM

Pёr tё gjithë kandidatët tё cilët iu kanë nënshtruar provimit tё Jurisprudencës gjatë afatit tё Qershorit 2016.Ministria e Drejtësisë iu kërkon falje pёr njoftimin paraprak nё raport me publikimin e rezultateve tё provimit me shkrim dhe iu njofton se publikimi i rezultateve tё pjesës sё provimit me shkrim do tё bëhen tё Hёnёn me 11.07.2016, ndërsa kandidatët e suksesshëm nё pjesën e provimit me shkrim do t`i nënshtrohen pjesës sё provimit me gojë me datat 16 dhe 17 Korrik 2016.Iu falënderojmë per mirëkuptim.më shumë

NJOFTIM

Ministria e Drejtësisë - Agjencia për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar, në bazë të Nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil, bënë njoftimin për shpalljen e rezultateve të procedurës së rekrutimit për konkursin e shpallur me datën: 24.05.2016 me numer reference: MD/AAPSK/24-05-2016-01. më shumë

previous

Lajmet 1-5 Nga 197

next

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO