Ministri Kuçi priti në takim të dërguarin e posaçëm të OKB-së, Zahir Tanin

Prishtinë, 12 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim të dërguarin e posaçëm të Sekretarit të Përgjithshëm...

më shumë

Ministri Kuçi priti në takim të dërguarin e posaçëm të OKB-së, Zahir Tanin

Prishtinë, 12 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka pritur në takim të dërguarin e posaçëm të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, Zahir Tanin, si dhe zëvendësin e tij, diplomatin amerikan, Christopher Coleman, të cilët fillimisht i ka uruar për emërimin...

Të drejtat e barabarta për gjininë femërore janë detyra njerëzore, jo vetëm institucionale

Prishtinë, 11 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot ka marrë pjesë në konferencën e organizuar nga ATRC (Advocacy Training and Resource Center), të mbështetur nga USAID, me temën: “Rritja e pjesëmarrjes së grupeve të margjinalizuara në Kosovë”.

Objekti i Prokurorisë Themelore, bazament për ngritjen e standardeve në drejtësi

Ferizaj, 10 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi sot ka marrë pjesë në inaugurimin e objektit të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, ku të pranishëm ishin përfaqësues të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare.

Hartimi i draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale, reflekton në vlerësimet e përgjithshme për procesin e Integrimit Evropian

Prishtinë, 05 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marr pjesё në punëtorinë e dytë me radhë për hartimin e draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale.

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ofron mbështetje në hartimin e strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale

Prishtinë, 3 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj sot është takuar me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, z. Enver Peci dhe Zëvendës kryesuesin e këtij Këshilli, z. Agim Maliqi. Në këtë takim ka marr pjesë edhe eksperti nga Projekti i Binjakëzimit i cili financohet nga Bashkimi Evropian...

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO