Hartimi i draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale, reflekton në vlerësimet e përgjithshme...

Prishtinë, 05 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marr pjesё në punëtorinë e dytë me radhë për hartimin e draft strategjisë...

më shumë

Hartimi i draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale, reflekton në vlerësimet e përgjithshme për procesin e Integrimit Evropian

Prishtinë, 05 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, sot ka marr pjesё në punëtorinë e dytë me radhë për hartimin e draft strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale.

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ofron mbështetje në hartimin e strategjisë për fushën e ekzekutimit të sanksioneve penale

Prishtinë, 3 Shkurt 2016 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj sot është takuar me Kryesuesin e Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, z. Enver Peci dhe Zëvendës kryesuesin e këtij Këshilli, z. Agim Maliqi. Në këtë takim ka marr pjesë edhe eksperti nga Projekti i Binjakëzimit i cili financohet nga Bashkimi Evropian...

Krijimi i parakushteve për ushtrimin e profesionit të avokatit në mënyrë të pavarur dhe profesionale, qenësore për funksionimin e drejtë të gjyqësorit

Prishtinë, 03 Shkurt 2015 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, sot u takua me Kryetarin e Odës sё Avokatëve Z. Osman Havollin tё cilit i përcjelli urimet më të sinqerta me rastin e përzgjedhjes sё tij si Kryetar i Odës së Avokatëve të Republikës së Kosovës dhe njëkohësisht Ministri shprehu...

Inaugurohet Qendra e Paraburgimit në Gjilan

Gjilan, 2 Shkurt 2016 – Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka marrë pjesë nё ceremoninë e inaugurimit të Qendrës së Paraburgimit në Gjilan. Gjatë kësaj ceremonie, Ministri Kuçi tha se ky objekt që po përurohet sot është një nga më të mirët në kuptimin e infrastrukturës dhe kushteve për...

Telegram urimi nga Ministri Kuçi, me rastin e përzgjedhjes së, z. Osman Havolli, Kryetar i Odës së Avokatëve

I nderuar z. Havolli,Përmes kësaj letre dëshiroj të ju përcjell urimet e mia më të sinqerta me rastin e përzgjedhjes suaj në pozitën e Kryetarit të Odës së Avokatëve të Republikës së Kosovës.

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO