Zëvendësministri Dushi: Ministria e Drejtësisë mbetet e angazhuar në funksionalizimin e plotë të Institutit të...

Prishtinë, 23 Janar 2017 –  Zëvendësministri i Drejtësisë, Florian Dushi, sot ka marrë pjesë në konferencën përmbyllëse të projektit “Fuqizimi dhe...

më shumë

Zëvendësministri Dushi: Ministria e Drejtësisë mbetet e angazhuar në funksionalizimin e plotë të Institutit të Mjekësisë Ligjore

Prishtinë, 23 Janar 2017 –  Zëvendësministri i Drejtësisë, Florian Dushi, sot ka marrë pjesë në konferencën përmbyllëse të projektit “Fuqizimi dhe modernizimi i shërbimeve të Mjekësisë Ligjore në Kosovë”, ku të pranishëm ishin Ambasadorja e Finlandës në Kosovë,...

Zëvendësministri Çelaj: Ministria e Drejtësisë e përkushtuar në krijimin e legjislacionit adekuat për të parandaluar dhe luftuar korrupsionin

Prishtinë, 23 Janar 2017 –  Sot, Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj, ka marrë pjesë në tryezën e organizuar nga Projekti kundër Krimit Ekonomik me temën “Rishikimi i Kornizës dhe Mekanizmave të Agjencisë Kudër Korrupsion”.

Ministrja Hoxha mori pjesë në takimin e Grupit punues për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Prishtinë, 23 Janar 2017 -  Sot, në Ministrinë e Drejtësisë, është mbajtur takimi i Grupit Punues për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës, ku mori pjesë Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, Prokurorja speciale, Drita Hajdari, drejtues të shoqatave që merren me viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës dhe zyrtarë të...

Ministrja Hoxha: Do ta fuqizojmë sundimin efektiv të ligjit

Vjenë, 17 Janar 2017 -  Në ditën e dytë të konferencës ndërkombëtare Com-Sult, që po mbahet në Vjenë, me moton “Thirrja e së ardhmes”, ku po merr pjesë edhe Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka folur për perspektivën e anëtarësimit të Kosovës në BE dhe është...

Ministrja Hoxha në Vjenë, pjesëmarrëse e konferencës kushtuar të ardhmes së BE-së

Vjenë, 16 Janar 2017 - Ministrja Dhurata Hoxha do të jetë pjesë e panelit dhe do të mbaj fjalë hyrëse kushtuar të ardhmes evropiane dhe rrugës së vendeve të Ballkanit perëndimor drejt anëtarësimit në BE.

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO