Vlerësohet ecuria e bashkëpunimit në rrugën e Kosovës drejt Integrimit Evropian

Prishtinë, 29 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim njoftues Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, i shoqëruar nga Konzulli, Csaba Gergely....

më shumë

Vlerësohet ecuria e bashkëpunimit në rrugën e Kosovës drejt Integrimit Evropian

Prishtinë, 29 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha priti në takim njoftues Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, i shoqëruar nga Konzulli, Csaba Gergely. Ministrja Hoxha, shfaqi përkushtimin për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit bilateral mes Republikës së Kosovës dhe Republikës...

Zyra Administrative dhe Ministria e Drejtësisë shprehin qëndrimet për bashkëpunim dhe koordinim me qëllim të transparencës dhe paanshmërisë

Prishtinë, 27 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha, priti në takim informues Udhëheqësen e Zyrës Administrative të Dhomave të Specializuara, Dr.Fidelma Donlon, e shoqëruar nga udhëheqësi për Mbrojtje Juridike, David Hein.

Viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit në Kosovë, ndër prioritetet e Ministrisë së Drejtësisë

Prishtinë, 26 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim informues Prokuroren dhe Hetuesen për krime Ndërkombëtare dhe Dhunë Seksuale gjatë Konfliktit në kuadër të UN WOMEN, Maxine Markus, e shoqëruar nga Drejtoresha e Qendrës për Drejtësi dhe Përgjegjësi, Kathy Roberts. Ministrja Hoxha, falënderoi znj. Markus...

Kosova e përkushtuar në bashkëpunimin rajonal dhe ndërkombëtar në luftën e ekstremizmit të dhunshëm  

New York, 20 Shtator - Në vazhdën e vizitës zyrtare në New York, Ministrja Dhurata Hoxha, zhvilloje një takim me Aleksander Zuev, Menaxher i Programit Global te UNDP për Parandalimin e Ekstremizmit te Dhunshëm.

Republika e Kroacisë e vendosur të përkrah Republikën e Kosovës drejt Integrimit në Bashkimin Evropian

Prishtinë, 16 Shtator 2016 – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim njoftues Ambasadoren Kroate në Kosovë, Marija Kapitanović, e shoqëruar nga Zëvendësambasadori dhe Sekretari i Dytë, përgjegjës për çështje politike, ekonomike dhe kulturore, Zlatko Vnučec. Ministrja Hoxha, falënderoi Ambasadoren Kapitanović, për...

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO