Në Prishtinë u mbajt takimi i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit

Prishtinë, 7 Dhjetor 2016 –  Bordi i Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit u takua sot në Prishtinë për ta vlerësuar progresin në fushën e sundimit të...

më shumë

Në Prishtinë u mbajt takimi i Bordit të Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit

Prishtinë, 7 Dhjetor 2016 –  Bordi i Përbashkët Bashkërendues për Sundimin e Ligjit u takua sot në Prishtinë për ta vlerësuar progresin në fushën e sundimit të ligjit në Kosovë. Gjatë këtij takimi u publikua Raporti i Progresit për Marrëveshjen Kompakte, që e bën vlerësimin e...

Ministrja Hoxha: Projektligji për Ndërmjetësim ndikon në uljen e numrit të madh të lëndëve në Gjykata

Prishtinë, 7 Dhjetor 2016 –  Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, sot, ka nënshkruar Projektligjin për Ndërmjetësim. Ky projektligj paraqet njërin ndër angazhimet e drejtpërdrejta të Ministrisë së Drejtësisë, për krijimin dhe avancimin e  infrastrukturës  ligjore me qellim të ofrimit të shërbimeve në...

Dhurata Hoxha: Kosova dhe Zvicra, do të thellojnë bashkëpunimin në drejtësi

Prishtinë, 7 Dhjetor 2016 –  Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka takuar sot, ambasadorin e konfederatës së Zvicrës në Republikën e Kosovës, Jean-Hubert Lebet, dhe me këtë rast diskutuan për bashkëpunimin e shkëlqyer deri më tani dhe gatishmërinë e dyanshme për thellimin e këtij bashkëpunimi.

Dhurata Hoxha: Fuqizimi i sundimit të ligjit - nuk ka alternativë

Prishtinë, 7 Dhjetor 2016 - Ministrja Dhurata Hoxha, mori pjesë në takimin e Bordit të projektit të UNDP-së “Mbështetje për fuqizimin e sundimit të ligjit në Kosovë”, me ç’rast  theksoi rëndësinë e mbështetjes që vije nga partnerët e Ministrisë së Drejtësisë për reformën ligjore dhe fuqizimin e...

Ministrja Hoxha: Zero tolerancë ndaj dhunës seksuale dhe dhunës mbi baza gjinore

Prishtinë, 6 Dhjetor 2016 – Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, sot, ka marrë pjesë në konferencën me temën “Hetimi i dhunës seksuale dhe të bazuar në gjini - Sfidat dhe mundësitë për bashkërendim forenzik” të organizuar nga misioni i EULEX-it në Kosovë.

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në:

KOSOVO IN UNESCO